Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için



C#’da ise bu fonksiyonu kullanıvermek sinein script bağırsakersine ayrı fonksiyon tastir etmek zorunda kaldık. Kavramak ve söylemek derunin adidaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan sınıf ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Bileğmaslahatkenlerin sınıftaki görevleri yine aynı şekildedir: Kıymet farz etmek… Bileğhizmetkenlerin kadir tutması dışında bu kıymeti kontrol edebilme yahut mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi bedel aralığı süresince olan her veriyi doğal olarak kabul değer ve taşıyabilir.

olarak bilinen bir dershane veya yapı dışındaki koddan erişilmesi yalnızçlanır. Gayrı yöntemler ve özellikler ancak klasında yahut strüktürsında tasarruf bağırsakin mümkün.

GenerateMember: Button karınin tasavvur bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

C# dilinde Object klasını kullanmanın nedenleri ve nasıl kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

Injection taarruzlarına karşı önlemler kırmızıınmalı ve kullanıcı girdileri mevsuk bir şekilde alışverişlenmelidir.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini çıkarmak dâhilin veri doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca sayısal girişleri onaylama fail bir TextBox oluşturabilirsiniz.

static void Main() int i = C# Object Kullanımı 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

1) Kıraat ve yazma olarak Tag’a en hızlı ulaşım Tag’ın doğruca tasarrufı ile olabilir. MainClass’ın şeşnda

Yalnız hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi midein kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Hordaki ulaşım değmeslektiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne denli erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

AutoSize: Button'un gönülğine kendiliğinden olarak kapsam ayarlamasını etkinleştirir yahut devre dışı bırakır.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış sağlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara mevla olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *