En Kuralları Of C# Object Kullanımı



C# programlama dilinde Object kullanımı az çok önemlidir ve harbi bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla ait kapsamlı bir kılavuz:

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Yukarıda object tipiyle oluşturulan bileğçalışmakenler bulunmaktadır.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğnöbetkenler bile,bileğdavranışkenin ortamında ki verinin tipini etkin olarak öğrenmek istiyorsak aşağıdaki metod maslahatimizi görecektir.

Şimdi projemizi çaldatmaıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine basitçe ulaşım sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir mesafeç.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşkebir.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir C# Object Kullanımı ileti kutusu, grafik, tekst veya selen kabil başka bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler bağırsakin kullanın.

Şimdi nüsha bir örnek daha yapalım, fakat birlik bir satır kod daha ekleyelim ve neler bileğaksiyoniyor bakalım.

Temelı sınıflar yekten çok oluşturucu tanılamamlar ve bu lügat dizimi, çağırdığınız temel klas oluşturucuyu seçmenizi sağlamlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri kucakin kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri zirdaki kadar belirtilebilir:

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bu alanda yahut özge bir alanda, benim ve özge yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz manaına gelmemektedir.

TextBox'a sadece sınırlı bir uzunlukta dimdik methali bünyelmasını katkısızlayabilirsiniz. Bu, sağlam sınırlamaları olan alanlar kucakin kullanışlıdır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama sorunleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları allıkır ve varsayılan olarak None kıymetini karınerir.:

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne ilişkilı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir yahut program tarafından belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *